DVD
BABAR 11: EI OLE HELPPOA ISÄLLÄKÄÄN
Animaatio | Lasten | TV-sarjat | 1989
Piirretty lasten TV-sarja vuodelta 1989. Sisältää 3 jaksoa.

Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssä maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

1. Ei ole helppoa isälläkään

Babarin ja kuningas Rataksesin pojat päättävät piknikillä ollessaan aloittaa kisan siitä, kenellä on maailman paras isä. Ratakses tietysti fuskaa ja ei häviä pelkästään kisaa, vaan menettää myös poikansa luottamuksen.

2. Arthur-setä ja merirosvot

Arthur-setä, suuri maailmanmatkaaja, on vierailulla linnassa ja kertoo seikkailuistaan merirosvojen parissa. Babarin lapset tempautuvat mukaan tarinoihin niin kovasti, että lähtevät myös itse seikkailemaan! Näyttää kuitenkin siltä, että seikkailu saattaa päättyä ikävästi.

3. Päivällinen Rataksesin kanssa

Babar vierailee kuningas Rataksesin luona juhliakseen kuningaskuntien välistä rauhansopimusta. Kesken juhlien heidän lapsensa katoavat suureen labyrinttiin ja heidät pitää pelastaa. Pystyvätkö Babar ja Ratakses auttamaan, vai aloittavatko he taas tappelun?