DVD
BABAR 12: TARINA KAHDESTA SISARUKSESTA
Animaatio | Lasten | TV-sarjat | 1989
Piirretty lasten TV-sarja vuodelta 1989. Sisältää 3 jaksoa.

Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssä maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

1. Kultaraha

Babar julistaa kilpailun: Se, joka onnistuu löytämään palan kallisarvoista kultarahaa, saa yhden toivomuksen. Pahin on kuitenkin edessä - ilkeä Ratakses tietenkin löytää rahan ja vaatii nyt, että hänestä tulee Selestenkylän uusi kuningas!

2. Noiduttu

Selestenkylä on jälleen vaarassa! Heikkona hetkenään Babar väsyneenä toivoo, että hänestä ei olisi koskaan tullut kuningasta. Hänen suureksi yllätyksekseen toive toteutuu. Selestenkylästä on tullut Rataksenkylä! 

3. Tarina kahdesta sisaruksesta

Alexander on pikkusiskonsa Isabellen lapsenvahtina. Ei ehkä niin hauskaa puuhaa, kun Alexander mieluummin haluaisi olla ulkona ja leikkiä. Hän keksii joukon tarinoita pikkusiskolleen, ja jännittäviä asioita alkaa tapahtua.