DVD
BABAR 13: SUOLATON MERIKÄÄRME
Animaatio | Lasten | TV-sarjat | 1989
Piirretty lasten TV-sarja vuodelta 1989. Sisältää 3 jaksoa.

Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssä maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

1. Suolaton merikäärme

Suuri vesihirviö löytyy Selestenkylän järvestä. Kaikkien onneksi olento on kuitenkin erittäin kiltti. Yhtä kiltti ei ole kuitenkaan Ratakses, joka metsästää nyt hirviötä. Babarin pitää suojella uutta ystäväänsä.

2. Kuningas kummittelee

Babarin ystävät pelkäävät, että tämä on menettänyt järkensä. Babar on nimittäin varma, että hän on nähnyt elefanttikummituksen. Tämä täytyy tutkia. Voiko se todellakin olla totta - vai onko Babar mennyt sekaisin?

3. Pojat ovat poikia

Babar, Zephir ja muut ystävät menevät metsään, jotta saisivat kokea uudestaan lapsuudenmuistonsa: He päättävät lähteä aarteenetsintään. Ilkeä kuningas Ratakses tekee asiat vaikeiksi ystävyksille…