DVD
BABAR 2: NORSUJEN KAUPUNKI
Animaatio | Lasten | TV-sarjat | 1989
Piirretty lasten TV-sarja vuodelta 1989. Sisältää 3 jaksoa.

Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssä maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

1. Norsujen kaupunki

Babar on valittu norsujen kuninkaaksi. Hänen ensimmäinen projektinsa on rakentaa oma kaupunki norsuille. Babarin kanssakilpailijalla, ilkeällä lorsi Rataksesilla on samanlaisia suunnitelmia. Kuka ehtii ensin?

2. Babarin riemuvoitto

Norsujenmetsästäjä uhkaa tuhota Babarin kuningaskunnan. Babar joutuu vaikeaan haasteeseen, sillä hänen täytyy yhdistää kaikki eläimet yhteiseen taistoon metsästäjää vastaan.

3. Babarin valinta

Linnassa on juhlat. Babarin neuvonantaja Cornelius ja Pompadour ylipuhuvat Babarin ottamaan tanssikaverikseen erään rikkaan vierailijan tyttären, mutta tästä koituu ongelmia Babarille ja hänen rakkaalleen Selestelle.