DVD
BABAR 4: YLLÄTYKSIÄ JA "KADONNUT KRUUNU"
Animaatio | Lasten | TV-sarjat | 1989
Piirretty lasten TV-sarja vuodelta 1989. Sisältää 3 jaksoa.

Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssä maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

1. Balettivierailu

Maailmankuulu balettiryhmä on saapunut esiintymään Selestenkylään. Valitettavasti heidän päätähtensä on todellinen diiva, joka saa pian kaikki hulluuden partaalle. Babarin täytyy estää kaiken muuttumista todelliseksi kaaokseksi.

2. Babar ylittää itsensä

Babar on saattanut itsensä todelliseen liemeen! Hän aikoo esittää ison yleisön edessä laulutaitojaan maailmankuulun pianistin kanssa. Asiassa on yksi ongelma: Babar ei osaa laulaa!

3. Yllätyksiä ja "Kadonnut kruunu"

Babarin kruunu on varastettu! Apina Zephir auttaa Babaria sen löytämisessä. Kummatkin hämmästyvät huomatessaan kehen johtolangat lopulta päätyvät. Voiko todella olla mahdollista, että Babarin paras ystävä on varastanut kruunun valloittaakseen kuningaskunnan?