DVD
BABAR 6: YSTÄVIEN KESKEN
Animaatio | Lasten | TV-sarjat | 1989
Piirretty lasten TV-sarja vuodelta 1989. Sisältää 3 jaksoa.

Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssä maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

1. Ystävien kesken

Seleste on pyöräilyretkellä ja törmää ajaessaan apina Zephiriin. Asian käsittely siirtyy oikeussaliin asti, jotta syyllinen saadaan selville. Babar toimii tuomarina, mutta hän haluaa, että kaikki pysyvät ystävinä.

2. Elefantti express

Babar haluaa rakentaa tien sarvikuonojen maan halki, mutta kuningas Ratakses kieltäytyy antamasta siihen lupaa. Babar joutuu täten matkustamaan viidakon halki, jota vartioi suuri hirviö..

3. Salaseura

Muutama poika aiheuttaa ongelmia Selestenkylän kaatopaikalla ja Babarin täytyy päättää rangaistaanko heitä vai ei. Päätös on vaikea, koska hän haluaa pitää heidät ystävinään..