DVD
BABAR 7: SELESTENKYLÄN YMPÄRIAJO
Animaatio | Lasten | TV-sarjat | 1989
Piirretty lasten TV-sarja vuodelta 1989. Sisältää 3 jaksoa.

Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssä maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

1. Saastetta

Babarin on tehtävä vaikea päätös ystävyyden ja lain välillä, kun kaksi hänen tuntemaansa poikaa aikoo aiheuttaa hankaluuksia kaatopaikalla.

2. Selestenkylän ympäriajo

Vuosittaisen suuren pyöräkilpailun lähtölaukaus on ammuttu, ja Babar on valinnut poikansa Arthurin kilpakumppanikseen. Heillä on hyvät mahdollisuudet voittaa, mutta kaksi gepardia asettuu heitä vastaan, ja he ovat mestareita huijaamisessa.

3. Sarvikuonosota

Babar on huolimaton, kun hän täyttää tarvittavia papereita tarvikkeiden lähettämiseksi sarvikuonojen valtakunnan halki. Konsuli Rataksesin kenraali suuttuu, ja edessä on pahin kaikesta - sota!