DVD
BABAR 8: TURVAMIEHET TUNNOLLISINA
Animaatio | Lasten | TV-sarjat | 1989
Piirretty lasten TV-sarja vuodelta 1989. Sisältää 3 jaksoa.

Babarista kertovat kirjat ovat viihdyttäneet lapsia 150:ssä maassa jo 70 vuoden ajan. Cécile de Brunhoff keksi elefantin iltasaduksi omille lapsilleen, jonka jälkeen hänen isänsä Jean de Brunhoff päätti tehdä kirjan seikkailuista. Isän traagisen kuoleman jälkeen vuonna 1937, heidän poikansa Laurent jatkoi tuotantoa vuonna 1946, vain 21 vuoden ikäisenä. Hän jatkaa kirjojen tuottamista sekä piirtäjänä, että kirjoittajana vielä tänäkin päivänä.

1. Turvamiehet tunnollisina

Pompadour ja Kornelius epäilevät, että vaarallinen kelmi uhkaa Babarin henkeä. Siksi he vaativat saada olla hänen lähellään koko ajan. Babar ei kuitenkaan ole iloinen - hän haluaisi vain syödä rauhassa vaimonsa kanssa.

2. Väärä hälytys

Zephir -apina on määrätty vartioimaan kuninkaallista maapähkinäviljelmää, mutta hänen tekee vain mieli temppuilla ja pilailla. Hänestä onkin suurta apua, kun konsuli Rataksesin sarvikuonoarmeija ilmestyy yhtäkkiä paikalle.

3. Vastuu velvoittaa

Babaria vaivaavat suuret huolet. Hänen lapsensa päättävät auttaa häntä kertomalla tarinan siitä, kuinka he kerran kuvittelivat, että palatsissa on suuri hirviö.