C'EST LA VIE - HÄÄT RANSKALAISEEN TAPAAN
2017

Eric Toledanon ja Olivier Nakachen menestyselokuva Koskemattomat sulatti sydämiä viisi vuotta sitten. Ohjaajakaksikon uusin draamakomedia C'EST LA VIE - HÄÄT RANSKALAISEEN TAPAAN on kunnianosoitus elämälle, rakkaudelle ja kaikelle hässäkälle siinä välissä.

Hääpäivä koittaa. Morsiamella ja sulhasella on edessään elämänsä tärkein ilta. Sen sijaan pitopalvelusta vastaavalle Maxille (Jean-Pierre Bacri), valokuvaaja Guylle (Jean-Paul Rouve) ja illan musiikista vastaavalle viihdetaiteilija Jamesille (Gilles Lellouche) ilta on vain yksi tusinasta samanlaisesta.Pierre ja Helena ovat yksi monista morsiuspareista, jotka ovat päättäneet viettää rakkautensa juhlaa hulppeassa linnassa Pariisin ulkopuolella. Prameiden hääjuhlien taustavoimissa tottuneesti toimivat juhlan ammattilaiset huseeraavat kulisseissa toteuttamassa isäntäväen aivoituksia juhlapäivän aamunkoitosta aina seuraavaan yön pikkutunneille saakka. Ja he, joille kiitos hyvistä häistä tosiasiassa kuuluu, tekevät niin paljon enemmän, kuin isäntäväki koskaan saa tietää. Eikä suinkaan kaikkea aivan käsikirjoituksen mukaan.


 • infoInfo
  Ensi-ilta:12.01.2018
  Elokuvan nimi:C'EST LA VIE - HÄÄT RANSKALAISEEN TAPAAN
  Elokuvan muut nimet:C'EST LA VIE
  Ikäraja:S
  Ohjaus:Eric Toledano, Olivier Nakache
  Näyttelijät:Gilles Lellouche, Suzanne Clèment, Jean-Paul Rouve, Jean-Pierre Bacri, Vincent Macaigne, Eye Haidara, Alban Ivanov, Hélène Vincent, Benjamin Lavernhe, Judith Chemla, William Lebghil, Kévin Azaïs, Antoine Chappey, Manmathan Basky, Khereddine Ennasri
 • perm_mediaMateriaali