search
GREEN STREET HOOLIGANS: UNDERGROUND
Toiminta | Draama | 2013

Danny (Scott Adkins) on selviytynyt elämässä aina nyrkein – ensin koulun pihoilla ja myöhemmin huligaanijoukko Green Street Eliten riveissä.  Kun Dannyn pikkuveli murhataan raa’asti kahden jengin välisessä taistelussa, ei Dannylla ole muuta vaihtoehtoa kuin liittyä vielä kerran Green Street Eliten pahamaineiseen joukkoon. Pubissa  kulahtaneet jengikaverit on ensin koulittava uuteen kuntoon, ja sen jälkeen on porukka pian sotajalalla saadakseen pikkuveljen tappajan vastaamaan teoistaan. Oikeus otetaan nyt omiin nyrkkeihin, eikä Green Street Hooligansin tappelut ole koskaan olleet raadollisempia. Silmä silmästä. Kosto tulee olemaan armoton!

Green Street Hooligans Underground on sarjan tähän asti brutaalein elokuva englantilaisista huligaanijengeistä ja heidän keskinäisistä yhteenotoista. Pääroolissa nähdään nouseva brittitoimintatähti ja potkunyrkkeilijä Scott Adkins, joka on tuttu mm. elokuvista Ninja, The Bourne Ultimatum – Medusan Sinetti sekä viimeisimpänä The Expendables 2.


Green Street Hooligans Underground on sarjan tähän asti brutaalein elokuva englantilaisista huligaanijengeistä ja heidän keskinäisistä yhteenotoista. Pääroolissa nähdään nouseva brittitoimintatähti ja potkunyrkkeilijä Scott Adkins, joka on tuttu mm. elokuvista Ninja, The Bourne Ultimatum – Medusan Sinetti sekä viimeisimpänä The Expendables 2.” – The Action Elite


 • infoInfo
  Ensi-ilta:12.08.2015
  Elokuvan nimi:Green Street Hooligans: Underground
  Elokuvan muut nimet:Green Street 3: Never Back Down
  Ikäraja:16
  Ohjaus:James Nunn
  Näyttelijät:Kacey Barnfield, Scott Adkins, Joey Ansah
  Tuotenumero:50591
 • perm_mediaMateriaali